Skip to main content

Uw gepersonaliseerd gourmetpakket

Gourmet

Voor sinterklaas, Kerst, Pasen, je verjaardag of gewoon voor de lekker. Voor welke situatie je maar wil, zorgen wij ervoor dat de tafel vol staat met het lekkerste gourmet pakket!

Om ervoor te zorgen dat er iets is voor iedereen, hebben wij drie verschillende soorten gourmetpakketten voor u om uit te kiezen. 

  1. Gourmet Deluxe (€7,50 p.p.)
  2. Gourmet Kaas & Co (€9,50 p.p.)
  3. Gourmet Jasper (€11,50 p.p.)

Bij elke gourmet krijg je een selectie van 8 soorten lekkernijen (die u zelf mag kiezen natuurlijk). Bij de gourmet Kaas & Co en gourmet Jasper krijgt u er ook nog een kleine verrassing bij. 

Bij gourmet 1 kunt u kiezen tussen 10 gerechtjes, bij gourmet 2 tussen 21 gerechtjes en bij gourmet 3 heeft u de keuze tussen 28 gerechtjes.

Bij elke uitbreiding worden de gerechtjes net iets specialer en exclusiever. Voor de specifieke keuzes kunt u hier een lijst vinden.

 

LET OP! 
Heeft u gekozen wat u wilt? Vul dan een formulier geheel in en lever deze minimaal een week van te voren in, zodat wij genoeg tijd hebben uw gepersonaliseerd gourmetpakket te bereiden. Wij hebben formulieren in de winkel liggen, u kunt dus altijd een formulier in de winkel invullen eventueel met behulp van ons.

Vragen?

Met vragen, opmerkingen of voor advies kunt u altijd bij ons terecht. Kom eventjes langs in de winkel of neem contact met ons op via social media of per mail.
Contact